Egr ventil toyota d4d

Hadde jeg skjønt at EGR-ventilen kunne få motoren til å knapt gå på. Trodde man ganske kjappt ville få motorlampe ved og blende? Om du skulle fjerne/blende selve EGR ventilen (som forøvrig styres vha vakum på OM611) så vil bilen garantert gå i nødmodus.

Har en Volvo V5 der EGR ventilen hang da jeg hentet bil hos forhandler. På alle min biler har jeg enten koblet den ut eller blendet røret. Slisset spor så du slipper å skru ut hele røret! EGR er en eksos rens ventil, eller rettere sagt en ventil som resirkulerer en .

Fikk beskjed i dag at EGR ventil er ødelagt. Hvorfor må denne byttes hvis man kan blende av hele greia? EGR ventilen bruker merkeverksted å blende med en liten metallplate som stenger denne helt.

Men få sjekket dieselfilteret for fremmedlegemer . Jeg har blendet EGR på alle diesel-bilene jeg har hatt. KapteinSAABeltann skrev: Tullete teknologi egentlig dette med egr-ventil. JEg ble anbefalt av verksted å skifte EGR-ventil etter at jeg hadde problemer med min pajero og mistet motorkraft.