Feil på microtemp

MICROTEMP elektronisk termostat til installasjon i standard veggboks. Termostaten tillater innstilling av ønsket temperatur innenfor området 0-°C. Siden kan ikke vises på grunn av en teknisk feil. Her kan du gå til produktsøk; Her kan du gå til . I dag når jeg skulle slå på kablene på badet kom det to klikk i Microtemp termostaten og det røde lyset lyser svakt rødt.

Har en Microtemp MTC2-19m/gulvføler som har fungert fint i nesten år. Det er feil på helling og alt er skakt, vann blir liggende midt på .

Er dette en vanlig feil på slike termostater? Branntilløp i Microtemp termostat – Termostat1. Jeg har en Microtemp termostat som ikke fungerer helt riktig her. Termostat til varmekabel går amok – Hus, hage og.

Microtemp veggmontert termostat i stue virker ikke – Hus og hage. Jeg spør her fordi jeg ikke aner hvor ellers jeg skal spørre. Jeg har en slik termostat (vedlegg) i stua som skrur tre varmovner av og på i . Termostaten er av typen microtemp helt hvem type det er er noe . Det kan være brudd i kabelen, luftlommer i støpen som skaper varmgang eller det kan være så enkelt som at det er en feil på bryteren.

Se beste pris på Micro Matic MTCMicrotemp 5491000.