Liverpool strikkegenser oppskrift

Liverbirden er logoen til byen Liverpool – men også Lfc sin logo. Albert dock siden, mot Liverpool by hvor du ser the liverbuilding med dei to birdiene som troner i. Så mye fint du lager – og glimrende Liverpool-design ♡ Må nok til å bryte.

Klart han må få seg ei hjemmespøtet Liverpool-lue som en del av gaven. Oppskrift: Torirot design Liverpool-lue. Min mann har vært Liverpool-supporter siden tidlig på 70-tallet, Jeg kom over oppskrift på Liverpool-votter i Livet på Strand: her,.

Det var igrunn en kjapp genser å strikke,men fy søren det tar tid med maskestingene.

Det finnes mange oppskrifter på disse vottene i blogger. Image result for liverpool genser oppskrift. This Pin was discovered by Svanaug Momrak. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Hver dag legger vi ut tips om en oppskrift du kan kjøpe på nett.

Dagens kjøpeoppskrift: I Me genser. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på gensere til voksne og barn. Maskedilla: Oppskrift: Lettstrikket genser!

Det er tøffe tak for en Liverpool-supporter som meg, thihi.

Oppskrift: Marius-genser med rund sal fra Marius Strikkebok. Liverpool-lue mønster Linker til oppskrifter og mønster. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.

Det finnes ei dame i nord som er glad i Liverpool og votter. Er begynt på en genser som heter Miu Miu. Da jeg i vinter, etter et langt dypdykk ned i alt nettet har å tilby av strikkerelatert materiale fant oppskrift på Liverpool-votter, var jeg så lur at jeg . Min Mor skal strikke en Liverpool relatert strikkegenser til meg og jeg lurte på om du har noe oppskrift eller lignende på denne genseren? Dersom du strikker etter mitt mønster ser jeg at du linker til meg.

Ser også helst at de ikke blir strikket i forbindelse med salg, men strikk de . Jeg har strikka veldig mange Marius-gensere, og jeg tenkte jeg kunne endre mønsteret til å bli en Liverpool-genser. Dagens kjøpeoppskrift: Lille snøfnugglua – Hver dag legger vi ut tips om en oppskrift du kan kjøpe. Ny genser ala Setesdalmønster – Strikker en variant av Setesdalgenser. Liverpool fotballklubb -og en lillebror som har fyllt ! I tillegg strikkes det på kluter, oppskriften er hentet fra Bitta sin Klutebok.

Var innom Line på Kniplingen i går og kjøpte møster til en ny genser. Liverpool jakken har jeg ikke strikket på siden før helgen, og siden jeg har . Og når han pent ønsket seg en Liverpool strikkegenser så var det bare å ta frem min. Har strikket ett skjerf etter en oppskrift funne.

Liverpool Supporters group information and more.