Løs mage om morgenen

Har i lengre tid slitt med mageproblemer. Må stå opp tidligere enn jeg må for å gå . Jeg har slitt med løs mage i mange, mange år. Mannen min er dårlig i magen hver morgen. Han drikker eplejucie hver morgen, kan det ha noe å si?

Etter at jeg var på Norway-cup sist sommer, har jeg hatt løs bæsj om morgenen når jeg har vært på do. Begynte på Norway-cup at jeg hadde vondt i magen, .

Litt imtimt, men når jeg våkner om morgenen så har jeg nesten alltid vondt i magen og MÅ på toalettet. Sliter med hard og løs mage at jeg sliter med og legge på meg. Du nevnte på God morgen idag at man kunne drikke surmelk, kefir, youghourt . På morgenen har jeg alltid så vondt i magen. Jeg fiser og har løs mage nesten hver dag.

Problemet begynner om morgenen og varer resten av dagen. Lurer på om andre er plaget med løs mage 😕 Det jeg mente med å være i nærheten av do de første par timene om morgenen, var at da går . Avføringen er en blanding av myk,løs form og det virker som jeg får ikke tømt meg.

Har magesmerter etter et måltid med høylydt romling og surkling. Jeg har de to siste dagene slitt med løs mage, får først. Løs mage hver morgen her, vært sånn i flere uker.

Se heller ikke bort fra at du kan få det travelt med å komme til toalettet allerede morgenen etter. Dersom du er plaget med løs mage skal du . Jeg er ofte løs i magen og har luftsmerter (tror jeg det er). Spesielt løs er jeg ofte om morgenen, når jeg veit at jeg må ut . Lyder som harde plask tyder på for hard avføring, og sprutelyder er synonymt med løs mage.

Bortimot en tredel plages periodevis med ubehag fra mage og tarknipsmerter, luft i magen og vekslende hard og løs avføring. Magen rumler i tide og utide, og ofte er du så oppblåst at de trange. Masse luft som igjen resulterer i løs mage, særlig om morgenen.

Jeg er gravid i uke og har hatt mye løs mage i graviditeten, men syns de siste ukene det . Jeg er mye løs i magen og dropper frokost og kveldsmat hver dag. Jeg har angst i tilegg og sliter med angst for . Spørsmål: Jeg har over en lengre periode vært plaget med løs mage kun om morgenen. Det er omtrent hver dag og aldri om kvelden.