Regler led bar

E merket LED lys Ledbar Fjernlys Ekstralys. Lovene og reglene som omfatter lys på bil kan være vanskelig å sette seg inn i. Er LED bar lovlig og hvilke regler gjelder på bil?

Vi får ofte dette spørsmålet fra våre kunder og svaret er helt klart JA, men det er flere viktige regler man må passe på ved kjøp av ny ledbar til bil. Jeg planlegger å kjøpe to E-merkede LED barer men det er to forskjellige modeller. Jeg har ikke funnet noen regler om montering av forskjellige ekstralys. Kan hende du allerede vet det, men man får kjøpt slike led-bars til .

Valg av godkjent led-bar (fjernlys)innlegg18. BufretVanvittig høy effekt i en lavprofil LED bjelke fra en av verdens beste LED-lys. Genial brakett i aluminium for enkel og flott montering av dine lykter eller LED-bar. Hei Benny, jeg har kjøpt med en ledbar og satt den på bilen.

LED-bar i kombination med spot HID/LED så får du Ole Brum. Vurdere å kjøpe meg en ledbar nå som mørket kommer. Sist jeg sjekket er det ingen regler som sier at du må ha bryter på ekstra lysene.

Husk nå på lover og regler mtp ekstralys. Tenkte å oppgradere fulltlyset på V70en og ser for meg en LED-bar fra Rigid.

Plasseringa jeg tenkte meg var grillen under skiltet .