Når får man svar på studieplass 2016

Du kan søke igjen når det åpnes for å søke ledige studieplasser i juli. Når får jeg svar på om jeg har fått tidlig opptak? Du må svare ja eller nei på alle tilbod du får om studieplass eller ventelisteplass.

Du kan søkje Lånekassa om lån og stipend når du har fått studieplass. Har ikke søkt Samordna opptak, men vil studere til høsten. Her finner du svar på noen av de vanligste spørsmålene som blir stilt til.

Er det sannsynlig at jeg får tilbud om studieplass når jeg har xx poeng?

Fra og med opptaket i 20endres studiet til Faglærerutdanning i . Nye tilbud sendes ut per e-post og publiseres i Søknadsweb 22. I suppleringsopptaket sendes svar bare til søkere som får tilbud om studieplass. Ja, du kan søke om å reservere din studieplass til neste ordinære opptak om du har godkjent grunnlag . Svar på ofte stilte spørsmål om opptak til studier ved Høgskolen i. Alle som får studieplass i samordna opptak må bekrefte. Når du blir bedt om passor velger du Glemt passord?

Det er ikke obligatorisk å møte til studiestart, men du må registrere deg . Du får melding om at inntaket er klart via SMS (i noen fylker via e-post).

MinID for å finne ut hvilket tilbud du har fått. Du må laste opp dokumentasjon på fullført. UiT Norges arktiske universitet er Norges tredje største universitet, og har studietilbud på åtte steder: Tromsø, Harsta Narvik, Alta, Hammerfest, Kirkenes, Mo i . Dette gjelder også søkere som avslutter videregående skole samme våren som man søker.

Søkere som ikke får tilbud om studieplass vil få melding som viser hvilken ventelisteplass de står på. Nasjonalt suppleringsopptak med korte svarfrister for studier med ventelister. Hvis man ønsker å søke opptak til studier på flere fakulteter, kan man velge ny. SøknadsWeb under Mine Søknader og du får den også.

Svar angående opptak på mastergradsstudier(toårige) og videreutdanninger . Kan jeg sende dere mine dokumenter og få veiledning for opptak? Når får jeg svar hvis jeg har søkt ledige studieplasser etter hovedopptaket? Når får jeg vite om jeg har fått studieplass? Dersom du kvalifiserer for opptak vil du få et tilbud om studieplass.

Når du har fått tilbud om studieplass må du akseptere kontrakten. Samordna Opptak gir allerede i kveld svar til spente søkere,. Denne siden inneholder svar på vanlig stilte spørsmål. Ofte stilte spørsmål når det gjelder Samordna opptak finner du her.

Frist for å søke er tre uker etter at du fikk tilbud om studieplass. Jeg har søkt om lån i Lånekassen, men får beskjed om at jeg ikke er registrert som student ved Høgskolen i Lillehammer.